O-kullet 8 uker...
2018-09-13 12:04

I går knekte jeg koden for å ta bilder uten etterpå å føle at jeg har deltatt i maraton. 

De små bør nemlig ligge på ca 60% fulladet. Jeg vekte dem akkurat i rett tid og det var rene fornøyelsen å ta bilder av dem. De poserte og gjorde seg til for fotografen. 

Disse siste ukene fylles med utforskning og ekspedisjoner. Kattemor setter dem på plass når det trengs og begrepet «rough love» gir mening. Ingen tvetydige formaninger, bare klaske dem med labbene i gulvet når de ikke oppfører seg. Selv om halen hennes er fristende å jakte på, har de små stor respekt for «sjøla» og er klar til å stikke når de veit at grensen er nådd. 

Samtidig er de duremaskiner deluxe og kosen, myk pels og total overgivelse for å bli pusket på er påfallende. Jeg blir aldri ferdig med å undre med over disse lynkjappe overgangene i modus, fra å jakte på føtter til bare å smelte i armene for deretter å ville ned og leke igjen før de plutselig stupsover der og da. 

Jeg ser fornøyd på dem med oppdretterøyne og konstaterer at foreldre har gitt det beste fra sitt hold. Profilene sitter og kroppen er i fin balanse. Olivia ser ut til å få en ekstrem blåfarge på øynene sine og jeg har mistanke om at morfar Manteli har gitt dem til henne. Nå fremover vil disse små bli tenåringer og derfor er akkurat 8 uker en fin tid å evaluere dem på. Nå videre blir det forvokste labber og stor ører og hengslete kropper som gror til. Ragdoll utvikler seg sakte og min erfaring er at de vokser helt til de er 4-5 år! Det siste som faller på plass er bredden. Otto er fremdeles ledig og han er virkelig en flott kar!

ALBUM

Otto

Oppdatert; Otto har nå fått et supert hjem  

Vh Vera 


Namn:  
Kommentar:  

Skriv av koden:  

 aerh

Blogg oppdatert:

07.11.18

VI HAR FÅTT KATTUNGER!

P-kullet født 01.09.18!

5 stk

  

O-kullet født18.07.18.

4 stk.

Mer info på bloggen.

 

Alle som har kjøpt katt  eller lånt avlshann fra Røysliraggen får tilbud om å være med i en lukket gruppe på Facebook. Send venneforespørsel her, så legger jeg dere til:

https://www.facebook.com/
roysliraggen

N) Røysliraggen har vært på utstilling hos Adelkatten i Jan/Feb 2015 med strålende resultater!!! Mer info. på bloggen.

grå pote

(N)Røysliraggen var på Norges første ragdollseminar i september 2013

grå pote

(N)Røysliraggen var på internasjonal ragdollutstilling og ragdoll-seminar i Gøteborg i 18. og 19.januar 2014

grå pote

 IP NO*Kjernekrokens Alonzo (sønn til NonStop),ble International Premier i Gøteborg 19.01.2014. Utstillingen var internasjonal med bare ragdoll. Han ble også NOM til panel. Strålende resultat og jeg gratulerer eierne til Alonzo - ikke minst for supert pelsstell og presentasjon!

 

rfgv    g2

Diplomeringsemblem 

ui5i

(N)Røysliraggen er medlem i Webkatten/NRR/FIFe og Scandinavian Ragdollclub.

grå pote

(link)

Komplett utstillingsoversikt i regi av FIFe

Aktuelle utstillinger i nærheten av Mjøsa 2014:

liten flashliten flashliten flash

2 cert
Adelkatten inviterer til utstilling i
Leto-hallen på Dal (Råholt).

29. og 30. november 2014. 
Med ragdoll rase BIS på søndagen.

  
Utstillingsinnbydelse finnes på klubbens
hjemmeside: Adelkatten

 liten flashliten flashliten flash